Loading...

Communicatie via E-mail

Intacto Zivver
Zivver

Vanaf 25 mei 2018 gebruik ik Zivver om via e-mail veilig met elkaar te communiceren. Zivver garandeert dat vertrouwelijke informatie, die via Zivver e-mail wordt verstuurd door niemand anders dan door jou en mij kan worden gelezen.


Hoe open je een bericht dat via Zivver is verstuurd?

Wanneer je van mij een e-mail ontvangt via Zivver;

  • dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de webpagina van Zivver;
  • op de webpagina moet je dan nog een wachtwoord invoeren, dat ik je eenmalig per SMS toezend;
  • druk daarna op de knop “Ontgrendel” en je kunt het bericht (met eventuele bijlagen) lezen.
In onderstaande filmpje, zie je hoe iemand (zonder eigen Zivver-account) een bericht via Zivver ontvangt en leest.Hoe reageer je op een e-mailbericht dat via Zivver is verstuurd?

Je leest het bericht dat via Zivver is verstuurd op een beveiligde webpagina, die lijkt op de pagina van webmailprogramma’s zoals Hotmail en Gmail. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Onder het ontvangen bericht kun je namelijk direct een bericht intypen om te reageren. Je verzend je reactie vervolgens door op de verzendknop te klikken.
Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt je opnieuw een notificatie via e-mail.


Als je veilig een e-mailbericht naar mij wilt sturen

Als je zelf niet een Zivver account hebt, kun je mij veilig mailen door een veilige e-mail van mij opnieuw te openen en hierop te reageren.

Als je zelf een (gratis) Zivver account hebt voor persoonlijk gebruik, kun je mij vanuit je eigen webpagina e-mailen (contact@intacto.info).


Geef wijzigingen in je e-mailadres en telefoonnummer door!

Het is belangrijk dat je wijzigingen in je e-mailadres of telefoonnummer direct aan mij doorgeeft. Op deze manier kunnen we veilig met elkaar blijven communiceren via e-mail.


Meer over Zivver

Zivver biedt een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer. Zivver versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals (bijzondere) persoonsgegevens van cliënten. Zivver zal je nooit reclame toesturen.

Heb je vragen over een ontvangen e-mailbericht, of kun je een ontvangen bericht niet openen? Neem dan contact op met Zivver op: support@zivver.com.

Een Zivver account voor jou persoonlijk is gratis. Wil je meer weten? Kijk op https://www.zivver.nl.